RubrikNew Balance storlekar - hitta rätt passform för dina fötter

Letar du efter New Balance skor i stora storlekar? Här går vi igenom allt du behöver veta om New Balance storlekar, passformer och modeller för att hitta de perfekta skorna för dina fötter.

Hitta rätt New Balance storlek för dina fötter

Att hitta skor som passar perfekt kan vara en utmaning, särskilt om man har stora fötter. Som någon med storlek 49 vet jag hur frustrerande det kan vara att gå från butik till butik utan att hitta ett enda par skor i min storlek. Men med New Balance behöver det inte vara så! New Balance erbjuder ett brett utbud av skor i stora storlekar, från 46 upp till 55, så att alla kan hitta ett par som passar.

När du letar efter New Balance skor i din storlek är det viktigt att känna till deras storlekssystem. New Balance använder både europeiska och amerikanska storlekar, så dubbelkolla alltid vilken skala som anges. Generellt gäller följande för herrstorlekar:

  • EU 46 = US 12
  • EU 47 = US 12.5
  • EU 48 = US 13
  • EU 49 = US 14
  • EU 50 = US 15

Tänk på att detta kan variera något mellan olika modeller, så det är alltid bäst att prova skorna eller kontrollera storleksguiden för den specifika modellen.

Välj rätt New Balance passform

Förutom storlek är det också viktigt att välja rätt passform för dina fötter. New Balance erbjuder flera olika läster och bredder för att passa olika fottyper. Deras vanligaste passformer är:

  • Standard - passar de flesta fötter
  • Wide - för bredare fötter
  • Extra Wide - för extra breda fötter

Om du har bredare fötter rekommenderar jag alltid att välja en Wide eller Extra Wide modell för bästa komfort. Inget slår känslan av att ha skor som sitter perfekt utan att klämma eller skava!

Populära New Balance modeller i stora storlekar

New Balance har massor av snygga och bekväma skor i stora storlekar. Några av deras mest populära modeller är:

New Balance 990

En klassisk löparsko som finns i storlekar upp till 55. Känd för sin utmärkta dämpning och stabilitet.

New Balance 574

En tidlös sneaker som passar lika bra till jeans som träningsbyxor. Finns i massor av färger och storlekar upp till 55.

New Balance Fresh Foam

En serie löparskor med New Balance's innovativa Fresh Foam-mellansula för maximal komfort. Många modeller finns i storlekar upp till 50.

Prova hemma med fri retur

Att köpa skor online kan kännas vanskligt, särskilt om man behöver stora storlekar. Men hos oss på Grand Shoes behöver du inte oroa dig! Vi erbjuder fri frakt och öppet köp i 30 dagar på alla våra skor. Så du kan lugnt beställa hem flera storlekar och modeller för att prova i lugn och ro, och sedan skicka tillbaka det som inte passar - helt utan extra kostnad.

Njut av dina nya New Balance skor

Med rätt storlek och passform på dina New Balance skor kan du njuta av både stil och komfort, oavsett om du ska springa ett maraton eller bara ta en promenad i parken. Så ta dig tid att hitta den perfekta skon - dina fötter kommer att tacka dig! Och kom ihåg, hos oss på Grand Shoes hittar du alltid det senaste från New Balance i just din storlek. Stora fötter förtjänar också snygga och bekväma skor!